Последни съвети
Пастърма - удобно и лесно приготвяне вкъщи

Пастърма - удобно и лесно приготвяне вкъщи

Месо - овче или козе, а и телешко или говеждо сърце, се нарязва на около 2-3 сантиметра дебели слоев...
0
Коментарa

Как да разпознаем прясното месо

Как да разпознаем прясното месо

Прясното месо има специфични особености, които трябва да установите, преди да дадете парите си в маг...
0
Коментарa

Как се съхранява правилно прясно месо?

Как се съхранява правилно прясно месо?

Най-вкусни стават ястията, които са приготвени със свежи и пресни продукти. Това важи с особена сила...
0
Коментарa

Как се съхранява месо без хладилник

Как се съхранява месо без хладилник

Ако се налага да съхранявате месо без хладилник, има проверени методи за това. Можете да използвате ...
0
Коментарa

Печено Гергьовско агънце

Печено Гергьовско агънце

Необходими Продукти агнешко месо - 1 агне, около 7 - 10 кг с дреболиите и булотолук - 5 връзки ...
0
Коментарa


Търсене