НОКА и МЕТРО провеждат локални срещи с фермери
23/07/2018 09:08 |
     НОКА кани всички свои фермери, регистрирани по Наредба 26 или по Общия ред на срещи с представители на веригата.
МЕТРО търси партньори за програма „Бъдеще за автентичните млечни продукти“. Програмата е насочена към малки локални мандри. Предложението им включва стратегическо партньорство, реализация и популяризация на истинските български млечни продукти в регионалните им магазини.

На 19-ти юли се проведе срещата във Велико Търново, а на 20-ти юли в Пловдив, на които присъстваха фермери и представители на НОКА. По думи на земеделските производители, срещите са били много полезни и интересни, и са заинтересувани за бъдещо партньорство.
На 25-ти юли 2018г. предстоят още две срещи, в Бургас и Варна. Всички фермери, регистрирани по Наредба 26 или по Общия ред могат да присъстват.

За повече информация, може да се свържете с представител на Национална овцевъдна и козевъдна асоциация:
Мартина Йорданова
0887 07 04 05


2 Коментарa

# 2     CATALINA | ( 18/12/2018 02:35 )

заем! заем !! заем !!! Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да

# 1     CATALINA | ( 18/12/2018 02:36 )

да кандидатствате за заем, изпратете ни имейл с benjamincatalinaloanfirm @


Коментирай
Име*
Коментар*