Гергьовден е !
06/05/2017 20:03 |
     Честит празник колеги!
Нека Св. Георги ни дари здраве и плодородие и закриля стопаните и стадата им. Светъл и благословен Гергьовден!


1 Коментарa

# 1     180 | ( 03/06/2018 08:43 )
Коментирай
Име*
Коментар*